Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Ahogy írtam: a kód megjön SMS-ben (új SIM kártya, de eredeti telefonszám), viszont maga a "jelszó viszaállítás" is 2FA, tehát mivel nincs második telefon, asztali PC, stb, csak a régi ellopott és az új szűz telefon, nincs "más mód" (a 2. mód a telefon, amit elloptak) vagy mód megnézni az email-t, amit a kérdéseses fiókra küldted (az már az "éterbe" megy).
TL;DR: a csaj (felt.) elvitte a telót és a jelszó papírt is. Új SIM van, de régi Gmail nem lesz.? -
janos666
nagyúr
Ha valakinek csak 1 eszköze (telefon) volt, és ellopták, kért új SIM kártyát, de elfelejtette és/vagy ellopták+megváltoztatták a jelszavát (régi barátnő lenne a tipp, aki a jelszót is láthatta * de nem, itt nem magamról beszélek anonimként, nekem van kazal kütyüm *
), akkor már nem tud visszajutni a 2FA-s Google fiókjába?
Hozta ma nekem az új telefont és csere SIM kártyát, de nem fogadja el a régi jelszót (legalább is azt, amire emlékszik az illető), az SMS kód után pedig azt mondja a "jelszó visszaállítása", hogy email-t is küldött, amit szintén jóvá kell hagyni jelszóváltáshoz.
(Igen, már akkor tudtam, hogy egyszer ez lesz, mikor be lett kapcsolva a 2FA, de alacsony IQ-ról beszélünk, és neki akkor kellett, mert el fogják lopni a jelszavát... aztán így szépen elvitték a telefonját és talán a papírra írt jelszavát is...).De ez picit elgondolkodtat, hogy magasabb IQ-s ismerősömmel/rokonommal is megtörténhet hasonló (kizáródik a 2FA-ból), akinek nincs otthon asztali gépe és/vagy papírra írva tartja otthon a jelszavát és megbízik valakiben az otthonában.
-
janos666
nagyúr
Benéztem a spam mappámba (nem szoktam, csak most nem kapok meg egy levelet, amit várok és már kétszer újraküldettem), és azt láttam, hogy van ott pár olyan levél, aminek a feladója "én", és tényleg spam (sőt, ilyen adathalás scam hülyeségnek tűnik).
Ez most azt jelenti, hogy jelszót kéne változtatnom, mert valaki a nevemben küld spam körleveleket? Vagy ne foglalkozzak vele?
A gmail súgó szerint nem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pendrive probléma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), akkor már nem tud visszajutni a 2FA-s Google fiókjába?