Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Hát! Ha már van ilyen topik, akkor idebeggyesztem a gondolataim!
A löncshús a legalja kaja (Ha jól tudom a lejárt húst sterilizálják és abból csinálják a löncsöt, lehet nem így van, javítsatok ki nyugodtan!). Namost! Az ember löncshúst hónap végén vesz, mert olcsó! Igen ám! Csak nem a gm löncs az olcsó! Most vetttem olyan 5,5 eft-ért kilóját, 100grammossával vagy 5 db-ot. És! Ritkán járok abba a boltba (Diéta ABC, Ecseri út) és elutazunk! Ezért most bevásároltam az útra! És hát én gluténérzékenyként ünnepnap eszek löncsöt, mert mindenhol, mindegyik tele van gluténnel
.Boldog Karácsonyt
! -
DonThomasino
veterán
"Visszahívja a Snack Day márkájú gluténmentes tallérját a Lidl,
mert glutén van benne" -
syC
addikt
UP!
-
Nordik
őstag
Osszuk meg tapasztalatainkat, segítsük egymást!

Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
!