Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• krisstoff95

friss újonc

Sziasztok!
    Ma szerencsésen "beletört" a NEO töltet a GLO készülékembe, vagyis pontosabban a töltet volt gyárihibás, mert amikor (normálisan) húztam volna ki szívás után, egyszerűen benne maradt a kamrában a felirat nélküli alsó része... Nem szakadt vagy tört, hanem úgymond kicsúszott a felső része az alsóból. Na mondom ez fain. 'Én marha' (csak egy idézőjel, mert ilyen esetről vagy problémáról nincs info a GLO honlapján, sőt, máshol se nagyon), gondolván azt, hogy a hozzáadott tisztítókefe nem alkalmas arra, hogy kiszedjem belőle a benneragadt töltet részt, otthon egy biztosító tűvel próbáltam megoldani a problémát, ami csak nem akart sikerülni... Végül kipróbáltam a kefét, és láss csodát, sikerült. Mondom ez jó. Ezt követően még tisztogattam a kefével, majd kipróbáltam, és úgy tűnik egyenlőre, hogy normálisan működik, vagyis nem okoztam a tűvel talán nagy hibát a készüléknek. Viszont kicsit csak aggódok amiatt, hogy nem e sértettem meg valamit a kamra falán, vagy az alján lévő kis nyíláson keresztül (mert hogy onnan is nyúkáltam a tűvel...), és nem e lett baja, mert nem szeretném, ha netalántán az arcomba robbana a lítiumos akkumulátor... Kérdésem az lenne, hogy tanácsos még tovább használni? Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Mekkora a kockázata annak, hogy megsértettem benne valamit, és netalántán felrobban? Hívjam az ügyfélszolgálatot?
    Előre is köszönöm, ha valaki válaszol! :)

Új hozzászólás Aktív témák