Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisstoff95
friss újonc
Sziasztok!
Ma szerencsésen "beletört" a NEO töltet a GLO készülékembe, vagyis pontosabban a töltet volt gyárihibás, mert amikor (normálisan) húztam volna ki szívás után, egyszerűen benne maradt a kamrában a felirat nélküli alsó része... Nem szakadt vagy tört, hanem úgymond kicsúszott a felső része az alsóból. Na mondom ez fain. 'Én marha' (csak egy idézőjel, mert ilyen esetről vagy problémáról nincs info a GLO honlapján, sőt, máshol se nagyon), gondolván azt, hogy a hozzáadott tisztítókefe nem alkalmas arra, hogy kiszedjem belőle a benneragadt töltet részt, otthon egy biztosító tűvel próbáltam megoldani a problémát, ami csak nem akart sikerülni... Végül kipróbáltam a kefét, és láss csodát, sikerült. Mondom ez jó. Ezt követően még tisztogattam a kefével, majd kipróbáltam, és úgy tűnik egyenlőre, hogy normálisan működik, vagyis nem okoztam a tűvel talán nagy hibát a készüléknek. Viszont kicsit csak aggódok amiatt, hogy nem e sértettem meg valamit a kamra falán, vagy az alján lévő kis nyíláson keresztül (mert hogy onnan is nyúkáltam a tűvel...), és nem e lett baja, mert nem szeretném, ha netalántán az arcomba robbana a lítiumos akkumulátor... Kérdésem az lenne, hogy tanácsos még tovább használni? Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Mekkora a kockázata annak, hogy megsértettem benne valamit, és netalántán felrobban? Hívjam az ügyfélszolgálatot?
Előre is köszönöm, ha valaki válaszol!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest