Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
Wn meg csak egyszer találkoztam ilyennel, narancsosnál
-
falabu88
aktív tag
Nektek milyen sűrűn szakad bele a töltet a készülékbe elszívás után? Kb 2 hónapja gariban cserélt készülék, sűrűn tisztítom. Az elmúlt 2 csík áfonyás Neo-ból minden 3-4. szál alsó fele beleszakad. Iszonyat idegesítő, ha olyan helyen vagyok, hogy nincs nálam semmi amivel ki tudnám tolni, alig tudom kiütni belőle (vagy nem is tudom...). Olyan, mintha hőre eleresztené a ragaszó, és amint kicsit megszorul kivételkor, már szakad is ketté...
-
remi67
tag
Egyelőre a 8 eddigi van, amikor van. Ma voltam egyik dohányboltban mert éppen elfogyott, a 8-ból volt a polcon 3.
Viszont azt mondta a dohányboltos, hogy hamarosan kapnak egy újfajta, új technológiás készüléket, ami szintén 6E Ft lesz és vannak hozzá már töltetek, 1200 Ft/doboz. Rákerestem de nem valami sok releváns találat van:
Glo Hyper Magyarország megváltoztatta a csoport nevét. A régi név: MC MYCHOICE HASZNÁLÓK, az új név: MC MYCHOICE hevítő HASZNÁLÓK.
A boltos azt mondta kipróbálta és veri mind a két eddigit. Jó, ez egy vélemény.
-
petyametyo
aktív tag
Köszönöm
-
dionaea
őstag
válasz
petyametyo #442 üzenetére
Glo.hu n fent van minden elérhető íz.
-
petyametyo
aktív tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy ilyen készüléket . A kérdésem az hogy milyen ízek vannak most amiket itthon lehet venni?
Köszönöm -
NdrewSunix
őstag
Sziasztok!
Hallott vagy tapasztalt valaki már olyat, hogy a GLO/ Neo -tól kisebesedett a szája környéke?
-
hzx0
aktív tag
2A készülékel találkozott mostanában valaki? Vagy van esetleg alternatív heviző Neo-hoz amibe külön van a18650 akkumulátor, és lehet cserélni?
-
remi67
tag
"Kedves glo™ klubtagok!
Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a glo™ hyper+ készülék ajánlott fogyasztói ára* mostantól 4000 forint lesz." -
eboostr
aktív tag
Sziasztok nem tudjátok hogy a GLO és a társai (amibe a hosszabb rúd töltet van) az glicerin mentes?
-
Draken
őstag
sziasztok!
glo-ból a limitált kiadás csak színben való megjelenésben más vagy van esetleg más is (nagyobb aksi pl.)? Asszony már rászokott, én most próbáltam ki egy egész neo-t, kimondottan jó -
jUUh
addikt
válasz
Zsolesz1885 #430 üzenetére
Normális. Tölteni nem tudom, hogy tudod-e vele, szerintem igen.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Zsolesz1885 #429 üzenetére
Lehet, persze.
-
Zsolesz1885
tag
Illetve észrevettem hogy használat közben ilyen sercegő/recsegő hangot ad ki, másnál is van ilyen hang?
-
Zsolesz1885
tag
Üdv skacok!
Én ma vettem egy Glo-t és az lenne a kérdésem hogy az Iqos töltőjével lehet tölteni? Az enyém 5V/1A verzió de nincs ilyen adapterem, a gépet meg nem tudom magammal vinni hogy azzal töltsem.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
krisstoff95 #423 üzenetére
Nekem mostanában rendszeresen beleszakad. Ha épp otthon történik,a tisztítókefével kitolom,ha nem otthon történik,akkor fadarab,vagy bármi ami befér a kis lyukon.
-
jUUh
addikt
válasz
krisstoff95 #423 üzenetére
Kétlem h bármi baja lenne. Ha ennyire aggódsz, világíts bele, nézd meg, és ha látsz sérelmi nyomot, cseréld ki
-
krisstoff95
friss újonc
Sziasztok!
Ma szerencsésen "beletört" a NEO töltet a GLO készülékembe, vagyis pontosabban a töltet volt gyárihibás, mert amikor (normálisan) húztam volna ki szívás után, egyszerűen benne maradt a kamrában a felirat nélküli alsó része... Nem szakadt vagy tört, hanem úgymond kicsúszott a felső része az alsóból. Na mondom ez fain. 'Én marha' (csak egy idézőjel, mert ilyen esetről vagy problémáról nincs info a GLO honlapján, sőt, máshol se nagyon), gondolván azt, hogy a hozzáadott tisztítókefe nem alkalmas arra, hogy kiszedjem belőle a benneragadt töltet részt, otthon egy biztosító tűvel próbáltam megoldani a problémát, ami csak nem akart sikerülni... Végül kipróbáltam a kefét, és láss csodát, sikerült. Mondom ez jó. Ezt követően még tisztogattam a kefével, majd kipróbáltam, és úgy tűnik egyenlőre, hogy normálisan működik, vagyis nem okoztam a tűvel talán nagy hibát a készüléknek. Viszont kicsit csak aggódok amiatt, hogy nem e sértettem meg valamit a kamra falán, vagy az alján lévő kis nyíláson keresztül (mert hogy onnan is nyúkáltam a tűvel...), és nem e lett baja, mert nem szeretném, ha netalántán az arcomba robbana a lítiumos akkumulátor... Kérdésem az lenne, hogy tanácsos még tovább használni? Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Mekkora a kockázata annak, hogy megsértettem benne valamit, és netalántán felrobban? Hívjam az ügyfélszolgálatot?
Előre is köszönöm, ha valaki válaszol! -
szeder01
friss újonc
Sziasztok!
Jelenleg mennyibe kerül egy Glo Hyper+? Neten sajnos nem találtam erről infot. Illetve lehet választani, hogy az 1 vagy 2 amperes modellt kérem? Vagy ez hogy működik? -
falabu88
aktív tag
Nálam a Neo mérete már átlépi az ingerküdzöböt. A sima cigicsikket simán eltapostam az utcán, kidobtam a kocsiablakon (tudom, elég tróger dolog volt mindkettő, főleg így utólag nézve), de a Neot már nincs pofám, inkább gyűjtöm pl a kocsiban és végül a kukába dobom.
Nem lenne hülyeség erre valami akció, pl leadott 10 doboz elhasznált neo után adnának tisztítópálcákat vagy ilyesmi. -
remi67
tag
Én meg azt látom, hogy nagyon terjed Glo, ezzel párhuzamosan meg egyre több eldobált elhasznált Neot látni sokfelé.
Valamikor a nyáron még magamon kívül szinte senkinél nem láttam Glot, most csak a pici utcánkban van 4 embernek.
Az viszont alighanem tény, hogy a Heet jobban megy, főleg mostanság, hogy már 15E-ért árulják a hevítőt. Én egyébként a legtöbbet nőknél látom. -
dionaea
őstag
Az IQos topic jobban megy. Érdekes fél év alatt GLOt egy embernél láttam csak IQos t meg szinte már mindenhol. Sztem ez a glo ezzel felepitessel hogy egy készülék perces időzítés teljesen jó, és hogy egy kütyü. A design nem annyira gizda mint a iqos nal de kényelmesebb. ( farmer kis zsebébe pont bele fér).
-
dionaea
őstag
Ritka az ilyen kulturált cég. Amikor gondom volt pikk pakk segítettek és ilyeneket küldenek. Bár én nem kaptam de a véleményem akkor is pozitiv
-
falabu88
aktív tag
Készülékkel garanciális ügye volt már esetleg valakinek? Itt is úgy van mint az iqosnál, hogy gyakorlatilag bármilyen (akár felhasználó által okozott) hibára is cserélik a készüléket?
-
jUUh
addikt
Én lettem a Topik "gazdája". A későbbiekben fogok csinálni egy összefoglalót, amiben minden információ egy helyen lenne a témáról, ahogy időm engedi.
-
lemmy71
őstag
válasz
Iramirez #407 üzenetére
Hát én nem töltöttem soha, és már 5 éve nem is cigarettázom, elég volt az a 30 aktív év 14 - 15 éves koromtól, cirka napi 2 doboz
Na de a haverjaim még füstölnek rendesen, nekik hoztam jó pár doboz vízipipa dohányt törökből. Ott láttam ezt az almás módszert és haverok is így csinálják itthon. Emlékszem a 70 -es években a barna szofit apám karton számra vette, nem csíkra
Na a lényeg hogy kibontott egy két dobozzal és a radiátor tetején szárította egy két napig, mielőtt rágyújtott volna.
-
Gloob
addikt
válasz
NdrewSunix #357 üzenetére
No azt az 1 szálat naponta, azt meg minek már? 😀 Hagyd el azt is! Úgy lesz a legjobb!
-
lemmy71
őstag
válasz
NdrewSunix #357 üzenetére
Nem kell aggódnod
Anno a kilencvenes években kaptam kintről olyan dobozos "szivart" amiben 50 szál volt. A lecsukható kemény papírdobozba kéthetente tettünk egy almaszeletet, és annak a páráját szépen beszívta a szivar. Törökországban láttam egy "vízipipa szalonban" hogy ők is hasonlóan tárolják a dohányt.
-
roka.32
csendes tag
Nagyon hálás vagyok a gyors válaszotokért!
Köszönöm szépen megnyugodtam.
-
diskeeper
csendes tag
Szia. Nekem van 4 darab is. Mindet hallom zümmögni ha közel rakom a fülemhez, szóval szerintem ez "normális".
-
roka.32
csendes tag
Sziasztok!
Három napja vettem egy glot. G403-as modell. 5 szál után azt vettem észre, hogy halk nyekergő hangot ad ki ha közel tartom a fülemhez. Az lenne a kérdésem, hogy ez minden készüléknél így van, és ez a természetes hangja a hevítés folyamatának? Ilyen elektromos zaj hangja van, kicsit félek, hogy akku hibás. Nem szeretném, ha felrobbanna a kezemben.Az is lehet hogy az elejétől ilyen hangja volt csak nem vettem észre, de szerintem az elején teljesen hangtalan volt. És nem az égéstérből jön a hang, abban a pillanatban hogy kialszik a led azonnal megszűnik a hang is.
Válaszotokat előre is köszönöm.Ha ez nem egy megszokott működés akkor holnap visszaviszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AM 5 lapok
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest