Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkPaladin
csendes tag
válasz
instant_h2o
üzenetére
Igen, igazad van.
De a kérdés továbbra is él, csak pontosítanám (ezek szerint nem voltam eléggé egyértelmű):
MEDDIG legyen a prémium játékosoknak előnye?Hogy az áldásos dolognál maradjunk, pl. egy olyan áldást én eléggé "áldatlan" állapotnak neveznék, ami ad magas szinten mondjuk +30-50 Sebzést vagy +80-100 Karizmát...
Ez már nem a normál úton behozható kategória..Tehát sztem ezzel már eleve elrugaszkodott a GF a normál játékfejlesztéstől. Azzal nincs bajom, hogy legyen előny (persze, elvégre ezért fizet az a játékos, aki ilyenre előfizet), de a baj az, hogy mivel EKKORA előnyt biztosít, így aki nem fizet elő ezekre, az lemarad. De csúnyán.. így MUSZÁJ lesz neki megvennie, hisz máskülönben a szépen és gondosan, több év munkája alatt összerakott karaktere egy vacak, összetákolt kari által is veszélybe kerül.
Ez szerintem eléggé gáz..

És mondom mindezt annak ellenére, hogy engem személy szerint ez még nem érint, hisz egyrészt (hál'istennek) ennél azért bőven erősebb vagyok, így a szintemen lévő gladiknak még ekkora erős húzást nem adna egy ilyen plusz bónuszra előfizetni, másrészt akinek egyáltalán jelentene, az biztos, hogy azokat a magas alapokat valamiféle komolyabb munkával érte el - az ilyet pedig tisztelem, tehát nem hiszem, hogy bárkitől is a szintemen tartanom kellene. Ez inkább olyan Lvl 70-80 körültől kezd el igen komoly szinten jelentkezni. De ott már valóban jelentős a különbség, ami ilyen módon elérhető.. ez pedig számomra sérti az egyenlő esélyek elvét. Egy ennél kisebb %ot adó bónusz sokkal reálisabb lenne (előnyt tehát továbbra is adna, de ennél kisebbet, ami nem venné el a jelenleg még nem fizetős játékosok kedvét a játéktól).
Számomra az egyenlő feltételek sokat jelentenek - úgy vélem ez azért feltétlen alapja kell legyen egy jó játéknak.És épp itt kanyarodnék egy gondolat erejéig vissza a fent említett BF-hez: én ismerem (sőt még mindig játszom, bár Gladi után _alaposan_ hátrasorolva) a BiteFight-ot is.
Nekem annak idején éppen azért tetszett meg a Gladi, mert a BF-hez képest jóval egyenrangúbb feltételeket teremtett.
(Gondolkodni kellett, mivel jó felszerelés, jó Stat-ok és most már a Turmát nézve jó taktika: ez mind kell a végeredményhez.
Ez azt is jelenti, hogy hiába vagy pénzes, aki eszesebb, ügyesebb, tapasztaltabb, az akár gyengébbként is legyőzhet. Ergo nem csupán a pénzről szól..
Valamint maga a harcrendszere is igazságosabb (az ottani 20%-nak itt gyakorlatilag nyoma sincs.. egy "normális" véletlen-rendszer van csak, ami kockadobásos szerepjátéknál is bőven benne van a pakliban, tehát azt mondom teljesen rendben van
.
Az igazságosság és egyenlőség tehát azt is jelenti, hogy aki többet foglalkozik a karakterével az fizetés/nem fizetéstől függetlenül bizony meg is fog látszani a karakterén.
Az én szintemen ez még csak-csak érvényesül.. de feljebb tényleg sajnos érződik a hatása.. néha sajnálom a fenti emberkéket, mert vacak ilyen mesterséges satuba zárva játszani

Új hozzászólás Aktív témák

- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.