Új hozzászólás Aktív témák

• DarkPaladin

csendes tag

válasz thezollie #9109 üzenetére

TheZollie!

Úgy látom h. hasonló szinten állunk..
    Ha gondolod tekints rá a karakteremre, Lvl 28-on állok ugyan (nem 30-on), de az üthetőségi szintemen nincs ellenfél :)
    Ez pedig +11 szintet jelent (azaz Lvl 39-ig verek mindenkit :)).

Stat-ok fejlesztésében nem teljesen értünk egyet:
    a 30-as Arénában sztem a cuccok jóval TÖBBET számítanak, mint a Stat-jaid.. (lásd anno az első Rayols-ok megjelenése.. itt pedig a Táliths-ok visznek mindent!).
    A Táliths gyakorlatilag olyan, mintha összegyúrnád az alábbiakat egybe:
    + Peragos (magas Páncél - azért nem Heaven, mert a Heaven-nel ellentétben Karizmát pont nem ad :)
    + Rayols / Bacias (+7 Sebzés)
    + OF Silence (+20% Képz)
    + Adendathiels (+22% Erő)

Mennyire durva már.. ezt összeszedned ezekből a cuccokból JÓVAL fentebbi cuccot adna ki.. (kb. Lvl 60-70-es jönne ki belőle.. de inkább 70-80-as).
    Na EZÉRT nagyon durva a Táliths a maga szintjén - és EZÉRT számít nagyon is sokat, hogy ott a lehető leggyorsabban átöltözz az új cuccokba.

Akárcsak az első Ray-ok megjelenésének idején. Emlékszik rá sztem mindenki.. ott is az volt: aki nem Ray-ban van, az esélytelen! (Majdnem) akármilyen Stat-okkal rendelkezik..

Márpedig nekem elhiheted: a szintemen nem számítanak alacsonynak a Stat-jaim, mégis azt mondom h. az önmagában nem elég --> itt Gladiatusban igenis számít a megfelelő felszerelés is!

Fontos h. a szintednek és a saját képességeidnek megfelelő legjobb cuccok beszerzésére törekedj! Ez is egyfajta igényesség.. ;)

Új hozzászólás Aktív témák