Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Inv1sus
üzenetére
Nagy görcsös mozdulatok?
Az már rég rossz, ha görcsös mozdulatokat akarsz tenni. Az akkordozáshoz az kell, hogy több ujjad egyszerre, biztosan mozogjon a fogólapon. Én anno úgy csináltam, hogy egyszerű kis hülyeségekkel hozzászoktattam az ujjaimat a gitár fogólapjához, a húrokhoz, tanuljanak meg az ujjaim kb. egyenként eligazodni a fogólapon, és mozogni valamennyire rajta, nem pedig rögtön akkordokat kezdtem gyakorolni, amikor a kezem még azt sem tudja, mi a fene az ott alatta, amin matatni kéne. Nem biztos, hogy tényleg jó sorrend, vagy így kéne kezdeni, csak egy gondolat volt akkor is, meg most is.Szóval az akkordozáshoz, ha nem egy darab akkordot sikálsz, az kell, hogy több ujjad biztosan mozogjon. Némelyik akkor delég széles, nyúlni kell az ujjaknak, másoknál egyáltalán nincs ilyen gond. Aztán a nyitott akkordok egy dolog, de jönnek a barrés akkordok, az egy érdekes menet, bár elektromos gitáron jóval egyszerűbb

Hova kellettek neked nagy görcsös mozdulatok?
Szerk: Ó, izomhod, igen, jó, hogy felhoztad. Baromira jól felépített gitáros tananyag: justinguitar.com.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverfogócska a kertben
- Ingatlanos topic!
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest