Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
Ba cy lus
üzenetére
Ergo ha más méretű húrszettet raknál rá akkor így jártál, vagy ha más hangolást használtál akkor is. Nem lehet külön-külön húronként magasságot állítani. Nem tudom te h vagy vele de szerintem nem árt ha be is lehet állítani jól egy gitárt, nem csak kirakni falra és nézegetni. Nem feltétlen a standard 9-42, 10-46-os húrkészlet a legjobb mindenkinek, nálam Eb hangolásra simán mehet fel a 10-52-es szett, még a hosszabb Fender menzúrára is.
Messze nem annyira "ikonikus" gitár a Jazzmaster, szerintem ha itt megkérnénk a társaságot hogy fejből rajzolja le a gitár alakját egy papírra le se tudná rajzolni. Pedig itt elvileg gitárosok vannak. Nekem is problémát okozna így kapásból lerajzolni annyira semmilyen az a gitár. A hangja szintén ilyen nem ismeri senki, jóformán senki nem keresi a Jazzmaster hangot mert nincs ilyen. Még a Tele/P90-es SG-ben is több karakter van, pedig azok se annyira népszerűek mint a Strato vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest