Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Goose-T
üzenetére
Zajlik az élet te feléd. Rezonátoros érdekes cucc lehetett, sosem fogtam még olyat.
Húr vastagságról ennyit. Meg ennyit. És utoljára még ennyit.
Az tök oké, hogy rossz húrok voltak rajta rosszul beállítva, csak a félreértés elkerülése érdekében linkeltem ezeket az anyagokat, mert ahogy kifejezted magad, könnyen azt hiheti az ember, hogy a vékony húrok rosszak, pedig ez így van. A baj nem ott van, hogy vékony a húr hanem hogy pl a nyereg más húrra van belőve. -
X2N
őstag
válasz
Goose-T
üzenetére
Nincs azokkal a PAF-okkal semmi baj. Inkább legyen kevesebb kimenete, mint feleslegesen sok, kevésbé zenei hanggal, meg aztán túlvezérli a modellezőt is. Nem kell minden hangszedőnek Super Distortion-nak lennie, ez se feltétlenül egy hi-gain zenére való gitár. Nem is cserélném őket, ahogy írtad testbe rögzített, az új hangszedőt is módosítanod kell majd, nem éri meg a fáradtságot. Kezdőknek tökéletes gitár akik Floyd-ot szeretnének.
Nekem nehezen ment el ez a gitár sajnos, pedig jó gitár volt, hangszerésszel políroztattam a bundokat, jó járt vele aki megvette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest