- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
arnyekxxx #61915 üzenetére
Megnéznék egy zenekart hogy vesznek fel egy lemezt stúdióban, ellehetne lesni sok mindent. De amúgy tényleg bele kell ölni rengeteg idő meg kísérletezni ha az ember lemez hangzást szeretne.
Nagyon máshogy szól a nem szögre pontosan ugyanazt játszod, nem szeretem a hangzását ha nem pontosan ugyanaz,
Persze megoldás ha copy-paste-el bevágod 4X a sávot az úgy már elég masszívan szól. Belegondolok hogy régen még ez is luxus volt mert a 8-16 sávos keverőn nem lehetett 4x-6x kirakni a gitársávot mert kellett másnak is a hely, ma meg belépő szintű kütyükkel ilyen hangzásokat lehet csinálni egy fapados pc-n, sokkal egyszerűbb is mert mindent fent van a neten, utána lehet nézni mindennek, tele van ingyenes pluginnnel a net is.
Még ki kell találnom hogy lehet majd beállítani felvételkor a dolgokat mert bal+jobb oldalon is hallom a gitárt felvételkor multieffektből, és a track-et is felvétel közben és nem tudom külön külön állítani a hangerőt, nem az igazi, lehet inkább el kellene adni ezt a nuxot és csak pluginezni....cucka-szándékos, nem volt kedvem a dobbal meg a basszussal szórakozni, csak felvenni akartam hangzásokat.
Ezen az erősítőn hiába tekergeted a basszus potmétert, ennyi az alja, most segítettem
Amikor bedugtam a Marshall loop-jába akkor is ilyen disznó módon szólt, letol minden más erősítőt.
Persze ha lenne normális ének, basszus dob stb akkor nem így lenne megkeverve, sokkal jobban visszavenném a gitárt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest