Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• X2N

őstag

válasz Goose-T #61869 üzenetére

Elég fullos egy ilyen SSL channel strip, nekem a pluginek nem ilyenek azért kell majd összerakosgatni több darabból a láncot. Eddig Cakewalk Bandlabot használtam, most kipróbáltam a Reapert és nem meglepő módon sokkal gyorsabb(C++, Assembly-ben lett programozva szemben a bandlabbal ahol még Fortran-t is használtak, meg méretben is sokszorosa a Bandlab a Reaperének) így most marad az, csak a Bandlabban minden volt alapból, itt meg ennyire nincsenek dolgok. Ilyen egy Universal Audio féle plugin:

Nézegetem a Hitspace-es videókat, rengeteg hasznos dolog van bennük, még ha nem is kifejezetten gitáros tartalom. Ezt is onnan lőttem mit használnak :B

A szalagos magnó plugin mit változtat a torzított gitárhangon?

Silk(Sellyei Tamás)mondta valamelyik videóban hogy amikor keverik a dolgokat akkor is van bekapcsolva valami lightos kompresszor fixen a keverőpultjában amikor dolgozik, amitől aztán "összeragadnak a sávok" és a hangzás összeáll, persze nem csak nála hanem a nagy stúdiókban is, nem is tudják hogy mi az csak be van kapcsolva fixen a keverőpultban...jól szól így marad bekapcsolva, bevált dolgokon nem kell változtatni :)) ,ahogy egy R’n’B lemezt se visznek Angliába keverni mert nem arra lett megcsinálva a stúdió/fordított esetben meg a rock lemezt Angliában fogják felvenni mert ott van olyan keverőpult ami azt a hangzást tudja.

Új hozzászólás Aktív témák