Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba cy lus
addikt
válasz
bigrob
üzenetére
Most kipróbáltam én is a Marshall DSL1-es fejjel, hát brutális. Nekem eddig problémám volt vele, hogy a humbuckeres gitárommal metálig feltekerve a gain-t (nem kell sokáig, 12 órás állásnál már elég) a basszus túlburjánzik, nem győztem lejjebb tekerni a potit. Ezzel a zárt 2x12-es ládával olyan gyönyörűen meg lett fogva, teljesen használható lett még alap potiálláson is.
Azt nem tudom, hogy szólna, ha két hangszóró is lenne benne, illetve nem is nagyon fogom megtudni a DSL1 (és a DSL5) egyetlen 16 ohmos kimenetével, hacsak nem kötöm a hangszórókat sorba és szerzek be 8 ohmosokat, de nem akarok ilyenekkel vacakolni. Ha lehetne eladni, menne apróra a DSL1, DSL5, jönne helyettük egy DSL20, aztán meg van oldva.
Illetve ami még játszhat, hogy a csillapítót közbeiktatva szerintem csak a bemenetnél fontos, hogy stimmeljen az impedancia, a kimenetnél viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest