- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #50318 üzenetére
Hat, o igazából az a fajta akit mindig is érdekelt a zene, gyerekkoromban volt egy 3/4-es nejlonhurosa meg egy elektromos, aztán pár éve karácsonyra kapott tőlünk egy SX stratot erositovel, szokott rajta játszani, se sosem tanulta rendesen, leginkább fül alapján meg másokat figyelve próbálkozik.
szoval elég “sloppy”, de imádja, nagyon lelkes. Tegnap 5 órán át itt voltak, abból szerintem legalább három es fel órán át a gitart nyuzta, akkor is csak azért hagyta abba mert elkezdett fájni a csuklója. Mondtam is neki a hatalmas tapasztalatomra (lol) alapozva hogy tartsa egyenesen, ne törje meg. Arra meg azt mondta hogy ja, csak o már így szokta meg, valószínűleg így marad
A Zoom G1 four multieffekttol teljesen készen volt hogy milyen qrvajo, nyomta adobgepet, mutattam a looper is neki, meg próbálgatta a csillio effektet. mondtam is asszonynak hogy megvan a következő ajándék neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Apple MacBook Pro (2010 MID, Geforce , SSD)
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest