Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Én nemrég próbáltam egy Samick AV6 LTD-t, gyönyörű gitár, és a vele kb. pöccre egy árkategóriában lévő Cort TS-200-at. Az a nagy helyzet, hogy a várakozásokkal ellentétben a Cort eléggé jobb volt, mint a Samick. Mondhatni sokkal jobb hangzása volt - szerintem persze. Részemről egyértelmű volt a győztes. Tudom, ez tökmás két Samick, meg Cort Les Paul, de azért hátha hasznos infó

-
Daweee
őstag
Jó a Z42 is, persze a Samic jobban hozza a Les Paul feelinget, és mint tudjuk, a hangszernek az idő csak jót tesz, érett hangja lehet annak a Samicnak (azon felül, hogy mint márka/típus nem tudok róla semmit, simán lehet hogy uszadékfa kategória, passzolok)
De ha igazán jót akarsz, ha mákod vban, használtan nagyritkán előfordul egy-egy Vintage V100 50K magasságában, na annál jobb Les pault már csak a Gibson gyárt szinte
De a V99 sem rossz adott esetben (ha azt találsz) plusz előfordulnak más jóárú LP-k is gitarshopon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a V99 sem rossz adott esetben (ha azt találsz) plusz előfordulnak más jóárú LP-k is gitarshopon.