Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ctrl+Alt~Del

senior tag

válasz jmarcell #49195 üzenetére

Én meg basszus egy G-moll skálát képtelen vagyok azzal az ujjrenddel lejátszani, ahogy a tanár mondja. :(

6-os húr 3-as bund mutató, 5-ös bund középső (itt vérzek el) 6-os bund (kisujj)..

Mit összes szenvedtem vele tegnap, mint egy nyomorék, úgy néz ki közben a kezem és csiga lassúsággal is alig megy. Mondtam neki, hogy az 5-ös bundot nekem a gyűrűs ujjam "akarja" lefogni, azt mondta azért, mert nem jó a kéztartásom. De olyan kitört csuklóval, ahogy ő játssza, nekem nem megy.

Tegnap este két óra gyakorlás után azt hittem, hogy kibaszom az ablakon az összes gitárom meg erősítőm. :((

Ez volt a 10 hónapom második mélypontja.

• kutyek

senior tag

válasz jmarcell #49195 üzenetére

Ha már Alapi, volt vele egy vicces sztori. Soha nem szerettem az Eddát, nem is érdekelt (most se), kb. 4-5 slagerüket ismertem, meg név szerint a Patakit.

Első fos gitárommal '94-ben beballagtam a Medgyessy-hez (így kell írni?) a József krt. 9-be, hogy satus nyerget tetessek rá. Ott ül ez a metálhajú fazon és egy menő gitáron játszogat. Nem volt erősítve, csak úgy "szárazon". Elég jól tolta, így sem szólt rosszul.
    - Helló, régóta gitározol?
    - Aha, X éve.
    - És valami bandában?
    - Igen, most már megint az Eddában.
    - Ja? kár...
    És otthagytam, ő meg elég furán nézett. Nem volt egyáltalán felvágós, de azért látszott, hogy nem ilyen reakcióra számított. Én viszont olyan pökhendi kamasz voltam, hogy ahelyett, hogy hallgattam volna tovább, vagy esetleg kérdeztem volna pár értelmeset, inkább otthagytam, hiszen "az Edda fos" (bocs a rajongóktól).
    Ma már nyilván nem így tennék, de akkor nagyon viccesnek gondoltam magamat. Ha tudtam volna, hogy a színpadon ilyen figurákat tol, nyilván breakdance tanácsokat kértem volna :DD true story

Bocs, igy leírva látom, hogy elég lapos történet, de okulásul itt hagyom, hátha egy mai pökhendi kamasz is olvassa...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés