- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
andor80 #42448 üzenetére
Gitárt nem tudok készíteni én sem, de elektronikában otthon vagyok azért. Ahhoz általában elég egy fúró, nem kell anyagismeret és asztalostudás.
Meg persze megvan itthon a multiméter, szabályozható forrasztópáka stb. Ezt a bekötést már megcsináltam egy két humbuckeres basszusgitárban, most épp egy gitárban csinálom ezt. Erősen work in progress, de a kapcsolók már legalább a helyükön vannak.
Szerk.: ja, és tudom, hogy melyik eladóktól lehet minőségi alkatrészt venni az Aliexpressen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tesla topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Drón topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest