- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chaosmonger
tag
válasz
GoTReX #37860 üzenetére
Egy ideje megy már egyébként kábel nélkül is, akár sima mikrofonnal, hogy lehessen akusztikus gitárral is játszani. Mondjuk én még nem próbáltam, nekem van kábelem.
Anno az első részt kábel nélkül, törve játszottam, egész jól működött, annyi volt hogy néha elvesztette a jelet és újra kellett indítani.
Aztán a 2014 már 0 day vétel volt kábellel együtt, valami 12k volt. Aztán nekem sajnos kb. 2 év múlva tönkrement a kábelem, egyik napról a másikra nem működött, szerencsére akkor még lehetett az 576-ból rendelni sima kábelt 9990-ért. Azóta arra vigyázok mint a hímes tojásra. Azt használom DAW-hoz is, nincs is másik külső hangkártyám, az én igényeimnek megfelel.
Egy másik fórumban többen is írták, hogy használták külső hangkártyával, szóval azt is meg lehet oldani.
És ha már működik akkor ajánlom a figylembe a customforge.org oldalt, ahol jelenleg 36 955(!!!) db civilek által bekódolt dal van fent. Mondjuk egy része silány minőség, de a legtöbb arra jó, ha valamit le akarsz szedni hogy hogy kell játszani.
-
válasz
GoTReX #37860 üzenetére
Ezek közül valami esetleg? Illetőleg mennyire hamar kellene neked az a kábel?
Ez meg csütörtök este kilenckor jár le.
Én UK-ban vagyok és tovább tudom küldeni. Annyi, hogy arra még rájön majd a posta magyarba.
Ez mind több mint 5k, kivéve az uccsó. De azt ugye nem tudni hogy hányan licitálnak majd még rá. Plusz innen átküldeni, ami még kb egy 5-7 font lesz és olyan 1-1,5 hét az átfutás, vagy ingyen átküldöm, de az olyan 2-3 hét és nem tudni merről megy majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest