- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- joghurt: Skype adatvesztés
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
sza.sa #29491 üzenetére
Jaja. Ráadásul nekem ezek az agyon istenített acél húrok nem jöttek be, hiába rozsdamentes, meg mi a tököm, két hét alatt berozsdásodott mind, úgyhogy áttértem a nikkelre, ez jóság.
Meg szerintem a tapintása is picit "puhább", mint az acélé, de ez már részletkérdés.
Bár ez az olcsóság is érdekes kérdés, mert amikor tavaly vagy mikor eladtam az egyik négyhúrost (már nem emlékszem, hogy a Cort Arona volt-e, vagy a Squier JB), arra tettem Fender húrt, egész jó volt, bár értelemszerűen nem használtam vele sokat. És csak egy ezressel volt több, mint a pirosW, abból egyszer vettem kényszerből, hát soha többet.
Érdekel minden furcsaság, az Ernie Ball Cobalt szériát is kipróbálnám, de még nem tudtam "megigazolni" magamnak, hogy az kell nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külpolitika
- Autós topik
- Apple MacBook
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Eredeti játékok OFF topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Windows 10
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest