Hirdetés
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
sza.sa #29491 üzenetére
Jaja. Ráadásul nekem ezek az agyon istenített acél húrok nem jöttek be, hiába rozsdamentes, meg mi a tököm, két hét alatt berozsdásodott mind, úgyhogy áttértem a nikkelre, ez jóság.
Meg szerintem a tapintása is picit "puhább", mint az acélé, de ez már részletkérdés.
Bár ez az olcsóság is érdekes kérdés, mert amikor tavaly vagy mikor eladtam az egyik négyhúrost (már nem emlékszem, hogy a Cort Arona volt-e, vagy a Squier JB), arra tettem Fender húrt, egész jó volt, bár értelemszerűen nem használtam vele sokat. És csak egy ezressel volt több, mint a pirosW, abból egyszer vettem kényszerből, hát soha többet.
Érdekel minden furcsaság, az Ernie Ball Cobalt szériát is kipróbálnám, de még nem tudtam "megigazolni" magamnak, hogy az kell nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Subaru topik
- Hálózati / IP kamera
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest