Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
InHell
üzenetére
Jó track lett, modern metal, jó a hangzás is, bár az én fülemnek kicsit compressed.
(Szerintem SoundCloud talán egyszerűbb, oda, ha jól tudom nem kell regisztrálni csak feltöltéshez)Én is rászántam magam, hogy töltsek föl valamit a zajongásaimból.
Nálam Line6 toneport / Reaper / MT_Power_ Drumkit a setup. Toneportot USB-n, Reaperben kiválasztom a Line6 ASIO- t gyakorlatilag 0 latency. Line6 toneport fizetős külső hangkari+software, Reaper opcionálisan ingyenes, PowerDrumkit ingyenes. (Ha pénzt keresnék a Reaperrel megvenném). Post EQ nincs (ha jól emlékszem
) a hangerőn szoktam húzni valamennyit a kész tracken. A gitársoundról annyit, hogy most éppen ez az aktuális lehet, hogy két hét múlva már valami totál más lesz.. attól függ sokszor, hogy mit hallgot gyakran.
Nálam általában 2-3 riffig megy a dalszerzés sok befejezetlen ötlettel, meg coverezés szokott lenni, ha elkap a gépszíj.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálam Line6 toneport / Reaper / MT_Power_ Drumkit a setup. Toneportot USB-n, Reaperben kiválasztom a Line6 ASIO- t gyakorlatilag 0 latency. Line6 toneport fizetős külső hangkari+software, Reaper opcionálisan ingyenes, PowerDrumkit ingyenes. (Ha pénzt keresnék a Reaperrel megvenném). Post EQ nincs (ha jól emlékszem
) a hangerőn szoktam húzni valamennyit a kész tracken. A gitársoundról annyit, hogy most éppen ez az aktuális lehet, hogy két hét múlva már valami totál más lesz.. attól függ sokszor, hogy mit hallgot gyakran.