Hirdetés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
kemotox #24166 üzenetére
igen is meg nem is
semi extrát nem talált ki rajta a fazon, full meglévő, már kitalált dolgokkal, formákkal operál, mégis sikerült tök jól összerakni, párosítani azokat
Pl a matt lakkozás (ha egyáltalán van rajta, bár valami vékony réteg tuti), a minimal kezelőszervek, szerintem nagyon eltalálta az összképet
és ahogy nézegetem a mostnai darabokat, valahogy ez az ami nem megy az újabb szériákban sok gyártónak, vagy a full standard 12 - 1 tucat megoldásokat követik, vagy marad a full klasszik, ami formához nem lehet hozzányúlni mert eretnekségJó, tegyük hozá, hogy ez a megfizethető árkategória szegmensben, nyílván a custom, egyedi készítésűek világában teljesen más a történet
de nem hiszem h ez a prs kopi árban mondjuk egy igazival vetekedne
-
Moleman
addikt
válasz
kemotox #24166 üzenetére
Nekem is nagyon tetszenek, a tesztekben elég jó véleménnyel vannak róluk, de érzésre biztos nagyon messze van az amerikaiaktól, mert sokminden le van spórolva, amitől azok különlegesek. 200 alatt azért megér egy próbát szerintem.
A forrasztáshoz: nemrég nagyon meggyűlt a bajom egy jackdugóval. Egy régi kábelemhez vettem 90 fokos dugót. A tip kivezetéséhez azonnal ragaszkodott az ón, szépen rá is forrt a szál, viszont a másik szálat magához a tokhoz kéne forrasztani, és arra képtelen voltam odatenni az ónpamacsot, istennek sem tapadt, pedig nem volt zsíros, csiszoltam is kicsit, mégis összevissza szaladozott rajta az ón. Végül félkemény állapotában valahogy odaerőszakoltam, most épp vezeti az áramot, de bármikor elengedheti. Mi ilyenkor a megoldás? Köszi!
(#24168) Eastman
Nekem azóta isten a PRS, mióta felfedeztem 7 éve a Porcupine Tree-t. Addig nem halhatok meg, amíg nincs egy zöld vagy kék Custom 24-em és egy Hollowbody II-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xbox Series X|S
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Fitbit Charge 6 /Coral színű
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest