Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gyula_
csendes tag
Kösz, nem is reméltem ilyen gyors választ!

Most csak az a gond, hogy a rendes winyómon már nem tudom feléleszteni az XP-t... kár. Vettem egy másikat, azon egy csupasz xp van, de ezen is elszáll a rendszer... úgyhogy a tesztkörnyezet - sajnos - adott...
Remélem többet megtudok.
Üdv:
birkuci
A cincogáshoz annyit, hogy mostanában vettem észre - és teljesen elhűltem a dologtól -, hogy valami nekem is cincog a házban. Mostani ''kedvenc'' játszadozásaim miatt már fel sem rakom a ház oldalát, és így figyeltem fel a jelenségre. Pl. ha megfogok egy ablakot és húzogatom ide oda, tehát amikor a proci, meg a vidkar dolgozik, akkor hallom. Hihetetlen... - de egyelőre nem zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELKELT!
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL16 - 1 év garancia!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest