- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BPFeri
senior tag
válasz
Boci_83 #39027 üzenetére
Egyáltalán mitől "jobb" egy BIOS mint a másik ?
Ha megfelel a Te igényednek és stabil a géped akkor az a JÓ bios.. ha többre vágy próbálhatsz ujjat ( a régi bármikor visszatehető
) de nem biztos hogy adott konfogből többet tudsz kihozni. Ha megfelelő én nem piszkálnám.
-
KaraDani
addikt
válasz
Boci_83 #38752 üzenetére
Nálam is ilyen kombó van még csak nem is teljesen a ugyanaz a széria a 2*1+2*1 memo, természetesen kezeli dualban, bár ha nem tenné az se lenne nagy probléma, ezeknél a rendszereknél 1-2% a mérhető különbség emiatt. Memonál a méret a lényeg (pl.: nem vettem észre hibahatáron kívüli különbséget alkalmazásoknál 1000mhz cl5 vs 1250mhz cl5 között, csak a benchmarkokban jött ki) , elfér a 4 giga
nálam is win7 64bit van
-
Gorneck
legenda
válasz
Boci_83 #19837 üzenetére
Jó hűtő jó áron...bár Én lehet a CM Hyper 212öt venném...
Az a droop semmi...szal nem parázz...nekem sokkal magasabb, de nem érdekel...
MCH-ra gondolsz? Annak csak ha a ramodnak kell...nem épp fsb függő a dolog...inkább ramtól...Én pl 550ig nem adtam csak procinak és ramnak...
-
bim
veterán
válasz
Boci_83 #19837 üzenetére
ezt bios szinten egy halvány probálkozással probálta meg orvosolni a giga.beépitett az ujabb biosokba egy loadline calibration funkciot ami semmit nem ér.ezt is csak a felső kategoriás llapoknál van.a te lapodnál meg kell békélni ezzel a dropal.ha kevesebbet akarsz akkor DS4-et kell venned.ott 0,016V ez az érték win idle és P95 load között.
szerk:2 magnál tapasztalatok szerint nem kell adni az mch-nak fesz.normalon hagyva a lap automatikusan rendezi a feszelést.
-
Lateralus
csendes tag
válasz
Boci_83 #19747 üzenetére
Nálam is ezt csinálja az orthos, és hiába fix a feszültség nekem is ugrál két érték között.
Egyébként most fagytam ki cod4-ben 3,2GHz 1,45V beállításokkal, nagyon beszoptam ezzel a procival, nem akarom én szénnéhúzni, de nem hiszem el, hogy ennyi van benne, több feszt én már nem merek adni neki próba képpen sem. Alapbeállításokkal beton stabil a rendszer, de egy kis fsb növelés és vége... -
Telefunen
őstag
-
ent
őstag
válasz
Boci_83 #19127 üzenetére
Béta biost soha, de mindig a legfrissebbet!
Pl nálam: ramok default 2,2V. Erre lap adott neki 1,88V. Van egy funkció amivel ddr2 Voltot tudsz neki adni. Nálam +0,3V ra van rakva hogy defaultba legyen.
Szerk: akkor kapcsol ki-be ha állítottál rajta "életfontosságú" funkciót vagy hiba csúszott pl tuning beállítások közé!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VGA kibeszélő offtopik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest