Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyuri81
üzenetére
A történet úgy néz ki megoldódott

Vásároltam a HA-n egy 2x2GB KIngston Hyperx-et. Belerakom a gépbe mondom ennek működni kell!!! Hát nem...
Cserélgetem a memóriákat, semmi. Elővettem a 4. OCZ-met a fiókból mondom berakom az egyik helyére. Láss csodát elkezett boot-olni a lap
Így mostmár 8GB-al tudok végre gazdálkodni.Kérdés: Hogy a fenébe tudott a lap (3x2GB-al) bootolni/működni mikor az egyik modul hibás benne???
-
sz.j
nagyúr
válasz
gyuri81
üzenetére
Lehet, hogy a 4 db memónak kevés az a fesz amit kapnak ....
Esetleg azt meg lehetne próbálni (saját felelősségedre!) hogy a DDR2 OverVoltage Controlt Manual-ra állítodd és max 0,1-0,15V-al emeled a memóriák feszét. Az itt leírtak szerint -
sgergi
veterán
válasz
gyuri81
üzenetére
PCI express frequency: 100 Mhz
Ekkora tuningot szerintem tud minden fesz emelés nélkül, max a ramnak kellhet, de első körben annak se adnék. Milyen ramok? 800 vagy 1066 MHz?
Az utolsó oldal jó úgy, ahogy van.Én se ma foglalkoztam ezekkel utoljára, de régebben sokat húztam én is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest