Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
lrobertoc
üzenetére
üdv, hasonló konfigom van mint neked, IP-35 DS3 és 4x512 A-data V.EE 1000+ ,nekem a memóriákat nem tudja rendesen kezelni és ezért vihetem gariztatni

megpróbáltam már mindent, de semmi javulás orthos,memtest kiakad, játékok fagynak/kilépnek, kékhalál (irq_not_less_or_equal // memory_management) ...lehet nem szeretik ezek a lapok ezt a memót ? vagy csak egyszerűen sz*rt fogtunk ki

a lap rev 1.0-ás remélem nem kell tényleg 2 hetet várni a cserére mint mondták..
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
lrobertoc
üzenetére
Csak próba miatt lenne...
Ha beviszed a boltba az egész gépet és megnézik, akkor nemtom 1-2 hét...nekem pl 2-3 nap volt anno...szal bolt válogatja...
Ha igen, akkor lehet rossz az 1ik modul...
Hogy néz ki a pontos konfigod? (adatlapon szerepel minden?) Audigy nélkül is próbáltad?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Valami baja van a tápomnak
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest