- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
pmheros #41286 üzenetére
Pfúúú....sajnos keveset értettem abból, amit leírtál, de azért nagyon köszönöm.
Mindenesetre azt igen, hogy nem érdemes 4GB-os RAM-ot venni.
Ha jól tudom és emlékszem, akkor a mostani 2x1GB Super Talent ramjaim is pöckölhtőek valamelyest. Elképzelhető, hogy elegendő lenne akkor vennem még 2x1GB ST ramot és inkább venni egy erősebb procit?Amúgy megnéztem az ajánlott procis fórumot, de márciusi az utolsó hozzászólás. :-(
Nem nagyon pörög, nem tudom mikor kapok ott választ.Nézegetek most a neten DDR2-rs ram tesztet és ott pl azt írták, hogy általában nem a ram a szűk keresztmetszet, hanem sokkal inkább a proci és/vagy videókártya.
Azt írták, hogy a DDR2-800MHz-es ram teljesen megfelelő.Windows-al kapcsolatosan a 64bit-es rendszer miben jobb, érdemes felrakni, ha mondjuk a 4GB lenne a max a gépben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest