Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Gorneck #23746 üzenetére

Most futott Orthos 10-es prioritással, gond nélkül. Csak azért sípolt a lap, mert minimumon hagytam a TX2 potiját :B , az alaplapon meg minimumra, 60°C-ra tettem a riasztást (magok 70-en voltak, följebb nem ment). Feltekertem, aztán lap elkussolt, Orthos észre sem vett semmi problémát.

Működik az energiatakarékos mód is, most 1,04-1,15V-on megy 2,5GHz-en a proci.

Rumkola: Még mindig minden alapon van. 4,4GHz-hez szerintem kell extra fesz.

Aggregátor: Mivel nem tudom eladni a RAM-okat, sokra nem megyek, ráadásul VGA kihajtásához elég a 3GHz- is. Ha elviszik ebben a lapban is a 944-et, még mehetek feljebb. Kíváncsi vagyok, alap feszeken és RAM időzítéssel mennyi jön ki, még ha korlátoz is a RAM.

• katt777

félisten

válasz Gorneck #23746 üzenetére

Hát, szép nagy talpakon áll a ház... :DDD
    De konkrétan játszottam vele 3,6-on majd' egy órát, most 3,7-en dolgozom és tévét nézek, tesztet meg majd futtatok, de ha gond lenne, sztem már jelezte volna a rendszer. Emellett a proci 35°C (magok 53°C), alaplap 43°C úgy, hogy a HTX2 Everest szerint 900-at pörög, bios szerint 800-at.
    Félek megnézni, hol a proci vége. :D Szépen ment 3,9-ig az auto beállításokkal, de úgy késleltetést és feszt növelt. Most alapon hagyva mindent emelek 100MHz-et, megy. Megint emelek 100MHz-et, megint megy. És így tovább. Everest stabilitás-teszt 3,6-on ment gond nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák