- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Gorneck #16064 üzenetére
To Gorneck23
Nem tudom, emléxel e a tegnap esti kinlódásomra? Sikerült felrakni a wint, drivereket..stb. Ma bekapcsolom, és nem fogod elhinni mi történt. Semmi. Úgy, ahogy írom. Ismét nem indult el a lap. Lassan fontolgatom a Flexem megkeresését...Hogy ezek az új lapk milyen trágyák..
A röhej, hogy most ismét arról a gépről írok, nem merem kikapcsolni. A venti most már felpörög bekapcsoláskor, minden megy, de kép nincs, post sehol. PCI-os vga-val sem. Ramokat akárhogy variálom, semmi változás. Már cseréltem tápokat is, volt enermax, chieftech, másik FSP, ami csak itthon van. Beküldtem neki egy 700W-os HIPRO tápot is, hátha..de nem. F2-es bios van fenn. Attól tartok, ha lecserélem F10-re akkor sem fog változni..ilyet még nem láttam. Most miért megy? Miért nem lehet LBA-t állítani a biosban az IDE vinyónak? Auto van és Large. Ramokat is cseréltem. Proci sztem ok, mert akkor most nem menne, az vagy megy, van nem megy, de olyat nem csinál, hogy eccer megy, eccer nem. Azt észrevettem, hogy ha nem meleg a cpu, a ventit egyszerűen lekapcsolja addig, amíg nem kap terhelést, és el nem kezd melegedni. Vhol 40 celsiusnál kapcsolja vissza, tehát ez magyartázat lehet arra nézve, hogy bekapcsoláskor miért nem pörög a venti. De a többire nemtok választ. Most gyönyörűen megy...28 fokos szobában (bazi meleg lett) 32 fokosak a magok (Quad). Tököm kivan ezzel a giga lappal. Berágok, azt veszek vmi fost helyette..ehh
Üdv:
Geller -
Exakt
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest