Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgulyas
senior tag
azt kérdezném hogy ha öszarakom a gépet leszedem a fiss drivereket de még nincs fen az xp hogy tudom a drivereket felteni?Nem vagyok egy nagy müszaki zseni sory.
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
keIdor
titán
Közben itt ma megérkezett a P35 DS4 2.0-ám, mindjárt teszek fel képeket!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
CséZé
őstag
Ha már furcsa kérdések: Van még olyan Giga P35-ös lap amin nincs olyan "rózsaszín" port? Nagyon szúrja a szemem, és lehet emiatt nem vennék Gigát. Tehát a DS4 2.0-án kívül van még ilyen?
-
Rosep
senior tag
válasz Gorneck #1470 üzenetére
De az IDE miatt gondoltam jó ha felrakom.
Egyébként érdekes. Az egyik driverrel SCSI RAID eszköz, a másikkal az IDE-k közt látom... A harmadikkal szabványos IDE. Tulajdonképpen hol és milyen néven kell ennek futnia. Mármint a JMicron külső vezérlőnek.
BIOS-ban látok olyat a SATA vezérlőnél hogy AHCI (vagy ACHI). Ez mit takar? Mire állítsam?
-
bim
veterán
muszáj volt belépnem a 4magos táborba.
kivettem a 6400-at 7x480/1,425 és a quad 8x400-on alapfeszen 10 fokkal hdegebb idleben.
azonnali winrar 8x400/1000 CL5 2000 pötty.
persze még csak 5 perce megy a cucc.
táp ugyanolyan csendes idleben.load még most jön. -
P00By
nagyúr
Bazz ez a köcsög fogorvos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest