- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen deszka ( GA-MA790XT-UD4P ) ugye támogatja, hogy négymagosítsak egy arra alkalmas CPU-t?
SB750, ha jól sejtem igen, de azért rákérdezek.
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
ez GEIL EVO 2x1GB CL7 RAM DDR3 PC12800 MA770T-UD3P-vel kompatibilis?
-
N-vidi-A
őstag
válasz
eszgé100 #2777 üzenetére
Na bakker, valszeg a ramok...
Kingmaxal kiprobaltam az elso ket slotban, kiprobaltam a masodik 2 slotban 1,7v-al, kiprobaltam 1-1enkent, alapon minden, semmi...most corsair 1600mhz c9 ram utolso 2 slotban hiba nelkul, 4magon de alapon...
nem ertem, letezik, hogy nem kompatibilis es azert fagy, vagy ha nem kompatibilis, akkor el sem indul?
-
N-vidi-A
őstag
Na alapon még is van mikor kifagy így is, mikor kicsit jobban igénybe van véve, akkor...
Mi lehet az ok?mivel tudom kideríteni?
-
N-vidi-A
őstag
Hali!
Olvasgattam, és ha jól látom, nem csak nekem van ilyesmi gondom, de azért megkérdezem!Van egy Gigabyte GA-MA770T + Phenom 2 X2 545, 2*1gb Kingmax ddr3 1333 ( azt mondtak Kingmax szinte mind jo bele, az az ajánlott) vga, 40gb regi ide hdd, csak tesztig, de működik, előtte tesztelt meg egy DVD-rom!
A vga, dvd, hdd ugye tesztelve volt előtte, tuti hibátlanok, most jött meg az alaplap, Gigabyte GA-MA770T, a Cpu: Phenom 2 X2 545 es a ram is, amik elvileg hibátlanok, de telepítésnél lefagy, win7 telepítésénel sokszor elmegy a 3. opcióig, kb a telepítés 3/4E-e, de ott lefagy, van mikor előtte, van mikor a telepítés be se jön, de álatában a 3/4.nél ugyan ott?!
mi lehet a gond? segítsetek kérlek!
Tuning nincs, minden alapon....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest