Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST06
csendes tag
köszi a választ, azért érdekellne a 4szer1, mert a fent látható hercules nano ramon, középen felsö részén van 2 "láb" aláirva, hogy "LED" ami felkeltette a kiváncsiságom, majd valami elektro szakival meg kellene nézetni, bulis lenne a fekete nyákon egy fehér led

és ebböl mondjuk 4, sztem jopofán nézne ki ) -
ST06
csendes tag
és 4 szer 1GB menne dualba, (egy oldaluakbol?)
és sebesség meg minden ugyanugy lenne mint a 2szer 2 nél?
köszi -
ST06
csendes tag
Nagyon köszi !

bakker pedig nagyon tetszett az az EES
akkor azt mondod még uj biossal is okozhat instabilitást?
cool"'nquiet-et használom természetesen, és a C1E tegyük fel játékoknál, meg amikor szükség van naftára, akkor ugyanugy megkapja a gép, minth nem lenne bekapcsolva? -
ST06
csendes tag
Üdv! Ezeket mint ha nekem irtad volna, ma raktam össze az "uj" alaplapom 790x-ud4p,
vettem 1600 as kingmax ramot, ez az uj nano herkules dolog ( a dobd ki a kukába a hütöbordád szöveg és rajzocskán behaltam
) alapbol 1333-on ment-megy, nem is irom tovább mindenre válaszoltál, annélkül h kérdeztem volna
inkább megosztanék 1 érdekességet, probálom röviden :
gigabyite oldalát nézem mit töltsek le hozzá, easy energy save, na mondom kell, oda vagyok a zöld dolgokért, piros betükkel ott áll, hogy frissitsem a biost hozzá, na azt nem akarnám, de gondoltam annyit csak nem számit h régi a bios egyébként 4-es, ok kövi állapot biosig nem jut el a gép, azthittem megadta magát a másfél orás ram, de elem ki, meg minden jumper lábat zártam amit találtam, áramtalanitás, összes ram slot kiprobálás, még kersztbe is beleraktam, nagynehezen magához tért valahogy, és kiirta, hogy EES ( gondolom easy energy save) ki van kapcsolva, és h kapcsoljam be ha azt akarom h menjen,( emiatt gondoltam hogy ez a ludas... következö az volt hogy azonnal le-telepitettem az ees-t.
Nyugtassatok meg, hogy csak ez az ees kavart be !
vagy már az olvasottak után az is felmerült bennem, hogy adjak picit több feszt a ramnak, meg a visszább emlitett 1 tizedet is adjam rá?!
(kingmax dobozán ez áll: 1,5-1,7)
és ha használni szeretném, akkor mindenképp uj bios-al kellene?
van egyéb okom ezen kivül bios frissitésre?
köszi elöre is, jó a topic)
azthiszem jópár napig fogok még ismerkedni a lappal
Új hozzászólás Aktív témák
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy ruhás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Crucial 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul)! Garancia/számla (a Te nevedre kiállítva)! Beszámítás!
- 32GB DDR5 laptop ram csak 1-1db
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azthiszem jópár napig fogok még ismerkedni a lappal