- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
eszgé100 #1008 üzenetére
Beindult az oké, de stabilan fut?
Mert ha pl beindítasz egy játékot lehet hogy kékhalál-kifagy-felrobban-végitélet. Nekem volt egy ilyen anno mikor a 100W-os táppal akartam P4-est futtatni Az oprendszer muzsikált, de amint elindítottam a egy játékot összezuhant a rendszer mint a vajas piskóta száznyolcvan fokon. Vagy a VGA-től cuclizta el az áramot és ment a rendszer 4 biten 640x480-ban, vagy a procitól és úgy bekékült a képernyő mint az eszkimó nudista.
-
Romvr
őstag
Sziasztok!
Beleolvastam a topikba és egy(két) kérdés fogalmazódott meg bennem amire nem leltem választ:
Ma a bánatos lótüdő az a 8+2-es tápellátás?
Illetve hogy honnan tudom meg, hogy ennek van e erre kapacitása/lehetősége/kedve?
Illetve, hogy ha nem van, hanem nincs, akkor jó hozzá a fent említett táp? 15 pénz volt (mikor vettem) és nem szívesen emelném ívre a kuka felé.A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest