Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
eszgé100
üzenetére
Beindult az oké, de stabilan fut?
Mert ha pl beindítasz egy játékot lehet hogy kékhalál-kifagy-felrobban-végitélet. Nekem volt egy ilyen anno mikor a 100W-os táppal akartam P4-est futtatni Az oprendszer muzsikált, de amint elindítottam a egy játékot összezuhant a rendszer mint a vajas piskóta száznyolcvan fokon. Vagy a VGA-től cuclizta el az áramot és ment a rendszer 4 biten 640x480-ban, vagy a procitól és úgy bekékült a képernyő mint az eszkimó nudista. -
Romvr
őstag
Sziasztok!
Beleolvastam a topikba és egy(két) kérdés fogalmazódott meg bennem amire nem leltem választ:
Ma a bánatos lótüdő az a 8+2-es tápellátás?
Illetve hogy honnan tudom meg, hogy ennek van e erre kapacitása/lehetősége/kedve?
Illetve, hogy ha nem van, hanem nincs, akkor jó hozzá a fent említett táp? 15 pénz volt (mikor vettem) és nem szívesen emelném ívre a kuka felé.A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Memóriakártya topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert ha pl beindítasz egy játékot lehet hogy kékhalál-kifagy-felrobban-végitélet. Nekem volt egy ilyen anno mikor a 100W-os táppal akartam P4-est futtatni Az oprendszer muzsikált, de amint elindítottam a egy játékot összezuhant a rendszer mint a vajas piskóta száznyolcvan fokon. Vagy a VGA-től cuclizta el az áramot és ment a rendszer 4 biten 640x480-ban, vagy a procitól és úgy bekékült a képernyő mint az eszkimó nudista.