- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs0916
senior tag
Szia!
GA 790XT-UD4P alaplapom van. Eddig X2 550 proci volt benne, holnap belekerül egy X6 1090T.
A Bios-ba az EC firmware-t szerintetek mire állítsam? Normal/Hybrid.
Eddig akkor kellett Hybrid-re állítani, ha aktiválni akartam az X2-es +2 magját.Köszönöm
-
Balázs0916
senior tag
Sziasztok!
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P alaplapom van.
Próbálta már valaki az új Beta biost?Igazából az a gondom, hogy ha "Sleep"-be megy a gép, akkor nem éled vissza. Visszakapcsol, de nem bootol vissza.
Próbáltam Vistával és Win7-el is.Köszi,
Gábor -
Balázs0916
senior tag
Sziasztok!
Felteszem ide is a kérdésem, hamár rátaláltam az alaplapom topikjára
Van egy Gigabyte GA-MA790XT-UD4P alaplapom AMD Phenom2 X2 550 procival.
Az alvó módból való felébresztés nem működik jól.Vista SP1. Hybrid alvás bekapcsolva. Elmegy a gép alvó állapotba, aztán felélesztem (pl. egér kattintással) el is indul a gép, de nem történik semmi, kép nem jelenik meg. Fura az, hogy se a reset gombra, se a bekapcsoló gombra nem reagál, ki kell húznom a tápot a gépből. Utána elindul a gép, és feláll az alvó üzemmódból.
Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a baj?
Köszönettel,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest