Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Nem azt írtam, hogy a házban legyen légáram, hanem azt, hogy konkrétan a VRM körül. Én nagyfordulatú ventit közvetlen ráteszek, hadd süvöltsön. De még sosem sült el VRM-em, pedig nem finomkodok a tuninggal.
Hiába írom le, hogy mitől jobb, vagy nem jobb, mert azzal kell főznöd úgy is, amid van. Amúgy szerintem csak a keletkező hő elosztásában jobb, semmi másban, ha megfelelő tervezést és méretezést tételezünk fel a 3+1 és a 8+2 fázis esetén is.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Nem az számít, hány fázisú a VRM, hanem az, hogy a Bulldozerhez szükséges specifikációknak (maximális áramterhelhetőség, egyéb elektromos paraméterek) megfelel-e.
Én nagyon nem értem, mit nem értesz nagyon. A HT nagyon kevés esetben bizonyul szűk keresztmetszetnek, nem fogja vissza a Bulldozert. És nem csak a Gigabyte, hanem az összes többi gyártó is gyárt ilyesféle low-end lapot AM3+ CPU befogadóképességgel.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Nem megy bele a Bulldozer: [link]. A legfrissebb BIOS 2010-10-15-én jött ki, akkor még híre sem volt nagyon a Bulldozernek, még tesztpéldány szinten sem, így nem tudja kezelni, mert nem ismeri a lap a mikrokódját.
A dropot ki kell mérni, műszerrel, a szoftveres mérés nem mérés.
HGyu
-
Motaba78
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- Trident Z5 RGB DDR5-7200 CL34-45-45-115 1.40V 32GB (2x16GB)
- ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI Alaplap
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest