Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
2133MHz-et soha nem fogsz elérni Phenom II procival, hivatalosan csak 1333-at támogat, jó esetben el lehet menni kb. 1750-ig, aztán vége a mókának, bár RAM tuningnak úgy sincs sok értelme (kivéve ha spéci alkalmazásokat használsz amik igénylik de játékoknál nem fogod megérezni), elég visszavenni az időzítéseket amennyire lehet. Inkább a procit tuningold, közben meg oszd vissza a RAM-okat, akkor nem kavar be...
-
Gerisz
addikt
Nekem is ezt csinálta eddig. 1600 fölött egy Mhz-el sem ment már, bármit próbáltam.
Feltettem az "újabb" csak tesztelés alatt álló Bios-t amit Zoli-206 tett közkinccsé és azzal javult valamennyire. Majd a végső remélhetőleg még jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi