Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
Afterdark #4403 üzenetére
Akkor passz. Ki kell próbálni a processzort másik alaplapban, bár nem láttam még olyat, hogy a "mod" elszállt volna a processzor miatt. Ettől még persze lehet... Ebben még nem szoftveres a mod, tehát nem lenne szabad másképp viselkednie.
Más jellegű: nekem ezzel a lappal elég sok nyűgöm volt az elején, mióta nem foglalkozom vele, hogy hogy, mennyin megy, azóta egész jól viselkedik
. Anno B50-nel kezdtem ebben a lapban és ha be voltak kapcsolva a plusz magok, akkor olyanokat csinált a lap, hogy indult, post kép, reboot, majd onnantól oké. Aztán olyanok is voltak, hogy sípolás, mintha a memória lett volna rosszul beállítva, szakaszos sípolások, reboot, majd minden oké. És egyszercsak minden ilyen hiba megszűnt, azóta is oké. Csak nemrég bios frissítés után gyengélkedett 1-2 napig, azóta semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z, Kingston Fury
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest