Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
salytmasztor
aktív tag
S.t.a.l.k.e.r. -el tesztelgetem a rendszert, mivel ez a jatek ami terheli perpill legjobban a gepet.
vmch - alap = 9 Fps
vmch - 0.1+ = 40 Fps
En nem ertem hogyan es miert, de tobbszor is teszteltem, de ez a tapasztalatom.
Tobbi beallitas ugyanaz amit irtam elozoekben es amit megbeszeltunk.
3240 (9*360)
[Szerkesztve] -
salytmasztor
aktív tag
Gorneck, Muréna kosz a valaszokat.
Amit irtal Gorneck ezek szerint inkabb lassabbra allitsam a ram idoziteseit, es a procit huzzam helyette feljebb...
(Nem akarok huzasrekodrodkat donteni, csak annyit szeretnek hogy minel simabban es gyorsabban fussanak a jatekok es win alkalmazasok... bar ha ez csak a procihuzastol fugg, akkor kihajtok belole mindent ami lehetseges)
Akkor valtoztatok:
vmch - alap
vfsb - alap
Vdimm 0.4+ ?
Vcore-t 1.4nel ne nagyon huzzam tovabb ugye, vagy mehet?
8* szorzo vagy 9* maradjon, erdemes probalni valamiert?
[Szerkesztve] -
salytmasztor
aktív tag
Hi
Probalgattam Corneck oldala es forumtanacsok szerint az ucso 2 napban az E4300@gigabyte ds3-as huzasat.
1.8@2.7 minden alap feszen kb a vege, 3.2+ fesz emelesekkel.
Beallitasok:
(Disable ''Limit CPUID Max to 3'' ''C1E'' ''EIST'' PCIe@100)
9*3xx
ram - 2.0*
vcore - 1.4
vmch - 0.2+
vfsb - 0.2+
vdimm - 0.3+
Azert probalom pontosan leirni, hatha lattok benne valami hibat, vagy tanacsot tudtok adni hogy meg jobban mit lehetne beallitani a jobb eredemenyhez?
Feszeket magasabbra ugye ne vegyem?
Szorzot 8*xxx? erdemes probalgatni, hatha tobbet ki tudok hozni, van ertelme?
A RAM 5-5-5-18 -on hagytam, es a kerdesem hogy mi eri meg jobban, ha kevesbe huzom a procit es 4-4-4-12 -on hasznalom, vagy lassabb RAM beallitasok, tobb huzas (esetleg a ketto egyutt valahogy?)
? -
salytmasztor
aktív tag
Ujra sziasztok
Megvettem a gepem a ti es mas forumok tanacsai alapjan, koszi a segitsegeket.
Gigabyte 965P-DS3
Intel Core2Duo E4300
CoolerMaster HyperTX
Geil 2gb Ultra Kit DDR2 (800mhz / 4-4-4-12)
8800GTS 320mb
FSP 500W Bluestorm
Ossze lett rakva a gep, minden megy szepen.
A keresem es kerdesem az lenne most, hogy ossze tudnatok foglalni egyszeruen es roviden hogyan tudnam maximalisan kihasznalni a tuningot, BIOS beallitasokban pontosan mit es mennyivel erdemes emelni es maximum meddig, ennel a konfignal.
Gorneck oldalat es sok forumot is vegigneztem, de egy gyors osszefoglalast megkoszonnek. -
salytmasztor
aktív tag
Olyasmire gondolok, hogy barmilyen kisebb bios vagy mas beallitas / tuning szempontjabol erdekes kulonbseg, vagy az S3-as alapjaiban teljsen megegyezik a DS3/DS4-esekkel (mivel az adott linkeket atfutva en nem latok komolyabbat).
De ha ennyire nem ertitek a kerdest, illetve nem irjatok egybol hogy van, ez es ez, akkor biztos nincs jelentos kulonbseg, szoval az olcsobb S3-asnal maradok alaplap vasarlaskor.
-
salytmasztor
aktív tag
Hi
Gigabyte S3 - DS3 - DS4 kozott mi a kulonbseg, mert ha lenyegeben nem sok akkor S3 mellett maradnek, jo par ezrest megsporolva.
IEEE 1394 es SATA csatlakozoban lattam elterest. Mas?
(4300 / 4400 tuning miatt vennem persze)
Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- ASUS routerek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?