Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Aktív témák
-
harkai
tag
visszaveszi a SZORZÓT és órajelet: biosban lehet állítani, pl órajelet EIST miatt veszi vissza, de ez nem gáz, üresjáratban visszaveszi kevesebbet fogyaszt, ha terheled akkor normálon megy.
Ramnál 18-ról 15re leveheted, ha annyira zavaró, de szerintem nem egy óriási probléma.A többi időzítéssel viszont vigyázz, ha visszaolvasol, volt már olyan, aki annyira alacsony időzítéseket adott a ramnak, hogy majdnem kinyírta a lapot... :/
Ramoknak elvileg 1:1ben a hajtás a legjobb, ha kérdezed a miértjét, akkor azt ne tőlem
266 alapon a procid, 3as szorzoval mennek 800on a ramjaid.Szerintem fsb-t told fel 400-ra, bőven bírnia kell, és így 1:1ben mennek majd a ramok 800on.De erről a részről kérdezz másokat is
Amitől gyorsabb lenne a gép, finomhangolás...?Talán a memória options 1-2...De úgy a gyors igazán, ha kicsit odarobbantasz fsb-nek.Fontos, hogyha húzod akkor pci-t 100-ra tedd, fixre.8*400-at elvileg alapfeszen bírja a cucc.
Üdv a klubban
Aktív témák
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tud vki vmi jó registry cleanert? Olyan kéne amiben a startup menüt is tudom módosítani.. thx!