Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante
üzenetére
Deluxe?! DS4, akkor is...amúgy meg 975-öt vennék 6600-os procival...ha lenne rá keret.
Akkor miért ebben a topikban érdeklődsz? Ramon és procin múlik minden...nem húzom le, de minőségi és alacsony fesszel is megelégedő ramok, jó proci nélkül sztem abban a lapban esélytelen...persze ott van a vmod. Ha már a pénz számít, akkor S3 sztem jobb választás...
Ebben a topikban is vannak volt P5B/P5B DLX tulajok...hááát nemtom ki térne vissza asus-ra...
No de mind1. Te tettél fel egy kérdést én válaszoltam és linkeltem az oldalam, ahol nagyon jó kis eredményeket lehet látni megfizethető ramoktól. -
rob210
nagyúr
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nem olyan szar az azért.
800Mhzes ramokkal 450Es fsbvel el fog szaladni.
AMi ugye E6300esetén is 7X450=3150Mhz. -
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante
üzenetére
Én azért vettem ilyen lapot, mert max kihasználom és erre volt pénzem...nem azért mert ez a legjobb.
Fogadunk?! Milyen ramod lesz/van? -
Gorneck
legenda
válasz
C.Brigante
üzenetére
És?! Nézd már meg, hogy milyen volt a teszt környezet! Mit kezdesz egy olyan rammal aminek 2.1 az alap fesze vagyis ott indul be igazán? Csalóka nagyon az a teszt...főleg, hogy nem gyári szorzón zajlott a teszt.
500as fsb? Jó rammal jó procival persze elképzelhető mindez...S3 is csinál simán 500-as fsb-t a megfelelő környezet biztosításával...de még ez nincs meg addig ne is merj álmodozni...
[link]
[Szerkesztve] -
rolko
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
DS4-ben mennyi az FSB amit stabilan elbír?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hobby rádiós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- Netflix
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
No de mind1. Te tettél fel egy kérdést én válaszoltam és linkeltem az oldalam, ahol nagyon jó kis eredményeket lehet látni megfizethető ramoktól.