Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laybee
őstag
Megoldottam, boot prioritással volt a gond. Ezt elég rosszul oldották meg a Gigabytosok. Maga a pendrive USB-HDD-nek veszi. Ha a vinyó van elsőbbségben, akkor F12 után hiába nyomom be, hogy USB-HDD-ről boot, akkor se fog bootolni, mert a vinyó elsőbbségben van. Talán akkor lehetne egy kivételt bevezetni, mert így értelme nincs.
-
Laybee
őstag
Unetbootinnal próbáltam Parted Magicet (Ubuntun és Windowson egyaránt), akkor az Ubuntu saját indítómezekészítését, meg még valami Windowsos programot, de azzal se ment, olyan mint az Unetbootin. Lehet valami speckó usb pendrive kellene hozzá vagy nem tudom.
Ilyesmi a problémám : Katt
-
Laybee
őstag
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Rev3.3 ds3-am van és nem tudok usb-ről bootolni. Listában felismeri az eszközt, de bootolni nem tudok, usb-(fdd,hdd,cd-rom) egyikse megy. Lehet tudni miért?
-
Laybee
őstag
válasz
ballington
üzenetére
Ilyet nem tapasztaltam, igaz nem is játszok. Én kipróbálnám más egérrel is, vagy lehet a játékkal van gond. Okosabbak biztos mondanak valamit.
-
Laybee
őstag
válasz
ballington
üzenetére
Igaz

Neked milyen márkájú egered van? -
Laybee
őstag
válasz
ballington
üzenetére
Megnéztem, nekem is 3.3. És ez jelent valamit is?

-
Laybee
őstag
Még sose frissítettem bios-t, kicsit félek tőle, mellesleg nem nagy kihúzni az egeret és vissza. Ezen és esatán kivül stabil a lap. (Bár biztos a tudatlanságom miatt van a félelem.) Gondolom új bios, új oprendszert vonz maga után.
A REV-t honnan lehet tudni hogy hanyas. Köszi.
-
Laybee
őstag
válasz
ballington
üzenetére
Enyémmel is van probléma, de én betudtam ezt a tescos mivoltára. Bill. is usb-s, azzal nincs gond, ahogy a többi eszközzel sem. Csak az egér, ezek szerint nem csak nekem. Akárhova teszem nem mindig jó.
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Nekem is ilyen alaplapom van, vettem nemrégen egy külső vinyót esatásat. Eddig usb-n használtam, kábel híján, most sikerült azt is beszerezni. Ez a kábel egyik vége sata ami alapba megy, másik vége esata. Namármost így egyátalán fel sem ismeri a bios. Levettem a benti vinyót és csak ezt bent hagyni de úgysem. Biosban állítgattam mindent de úgy sem. 1 terrás a vinyó lehet nem tudja kezelni? F10es a bios, azt hiszem ez volt a legelső. Ezt leszámítva tökéletesen működik. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest