Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Segítség kellenne!

A proci húzása nem megy mostanában.Eddig az NV7300se karival simán ment 3,0Ghz-et is a gép, alap feszekkel.
Most az új karival ( x1600 ) mindegy milyen beállítást csinálok, ha csak 5Mhz-et emelek, már nincs kép és ilyenkor csak a cmos reset segít
.Minden variációban elindul a gép 1,8Ghz-3,0Ghz-ig, nem csipog össze-vissza csak egyszerűen, nincs kép.Már mindenféle beállítással lőttem a PCI-t ( autó,90-103-ig) de mindig kép nélkül indul a gép.Ha alapon hagyok mindent nincs gond.A kari nincs húzva.Mit állítsak át, hogy legyen kép is a tunning mellé?Tanácstalan vagyok!

-
F.B.I.
veterán
Üdvözlet!

Problémám adódott.Vettem egy Sapphire X1600PRO ddr3 128Mb vidkarit.A gépem a konfigomban lévő cuccal ill. egy NV7300SE vidkarival tökéletesen ment 3,0Ghz-en alapbeállításokkal.Minden flott, volt orthos szaladt rajta stb.
Most, hogy az új kari belekerült, ha a PCI 100-ra fikszálom nem ad le képet a kari, ha autón hagyom, akkor meg a rendszer visszaállítja magát alapra.Megoldás?
A segítő válaszokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi