Hirdetés
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
reaper05
csendes tag
Most akkor télleg nem tudom mivan, mert az SMC adaptarem állandóan ''leáll''. Egyszerűen elveszti a jelet vagy nem tudom. 5percenként javítgatom a netkapcsolatot. Nem hiszem, h a kapcsolat lenne rossz, mert a másik gépen tök jól megy minden, én meg itt szarakszok.

Ez volt az utolsó ötletem, h a BIOS-ba kéne valamit állítani.
Télleg nincs más ötletem. -
reaper05
csendes tag
Sziasztok!
VAn egy ilyen DS3-as alaplapom. VAlaki meg tudná mondani, h a PCI(nem PCI-E) frekijét hol tudom lefixálni 33.33MHz-re. Milyen menüpont alatt? Sehol nem találom, a MIT alatt is csak a PCI-Express van.
-
reaper05
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, h a winfos leálláskor kiírja, h az A: meghajtó nics becsukva.(vagy valami ilyesmi) De nincs is floppy meghajtóm. Ilyenkor mi vasn?
-
reaper05
csendes tag
Sziasztok!
Fogalmam sincs hova lehetne ezzel a problémával fordulni, de mivel ilyen lapom van megpróbálom itt.
Tegnap szereltem össze a nevem alatt szereplő gépet. Fölraktam a winfost, semmi gond. Aztán beraktam egy SMC wireless PC adaptert, és amikor indítom a gépet se kép se hang. A gép elindul, de a monitor led-e narancssárgán vílágít. Kivettem a kártyát most megint megy. (Ezeket a sorokat laptopról írom) Lécci segítsetek.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- SpeedCsiga: Beépíthető konnektorok – A modern konyhák és irodák láthatatlan hősei
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest