- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toncos
tag
Köszi a választ!
Így igaz, a Win7 partíció sértetlen, az működik is jól, emellett van a sérült partíció.
Írásod alapján viszont azt érzem, nem vagy teljesen biztos a dologban, így kérem, hogy Te vagy valaki más hozzáértő okézza le a dolgot! Rendben, hogy a fontos dolgok mentve lettek a bajok előtt, de nem szeretnék még nagyobb bajt csinálni (meg a többi adat sem véletlenül volt a lemezen
)
-
Toncos
tag
Tiszteletem!
Történetem, partícióáthelyezés (nem tom, jól fogalmazok-e) közben, amit partiton wizarddal csináltam, a Win7 készenlétbe helyezte magát. Azóta nem tudja kezelni azt a partíciót. Az intéző nem nyitja meg, viszont a direkt linkek (pl dokumentumok is oda mutat, vagy media player műsortár) működnek, majdnem minden olvasható, fájlok is. A PW a fájlrendszert szemre tökéletesen kiolvassa. No, ezeket hoznám vissza, ha lehetséges.
Még utánaolvasás előtt úgy gondoltam, hogy a működő Win7-re felrakom a GDB-t, és USB-s külső vinyóra mentek (a Win partíció szűkös, épp ezt akartam bővíteni). De ugye ott a figyelmeztetés, hogy a kezelendő lemezre nem lehet telepíteni. Kérdésem, hogy fizikailag külön vinyóra kell a GDB-t telepíteni? Milyen megoldást javasoltok, mik a teendők?Notebookvinyóról van szó, ha nem muszáj, nem mozdítanám.
Előre is köszi a segítséget!
(biztos volt már ilyenről szó itt a topicban is, tudom, amit volt idegen ebben a helyzetben visszaolvasni, ott nem találtam megfejtést)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Macska topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest