- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
De.
1. Nem írunk a mentendő drive-ra.
2. Csak a regisztrált (okosított sokszor nem működik) GDB másol.
3. Használod a GDB-t. (Kérdéseket tesz fel, azokra kell válaszolni.)Mivel nem konkrét kérdésed volt, hanem csak annyi, hogy bajban vagyok mit tegyek, a visszaolvasás során az egyre több felmerülő kérdésedre megkapnád a választ. Mivel én munka közben vagyok itt (nappal), ezért sem tudnék éjszaka válaszolni.
Ez sokkal részletesebben, mondhatni kivesézve tartalmazza azt, amit az előbb (igaz zanzásítva) írtam.
Mivel az adatmentés egy szakma, nem lehet egy általános kérdésre egy hozzászólásban az összes felmerülő problémát elmondani, és azok megoldásait taglalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Villanyszerelés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- EAFC 25
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital Blue 1TB - WD10EZEX
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest