Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajraolaj1
tag
válasz
liksoft
üzenetére
Na tegnap sok időt töltöttem a visszaállítással,de nem mindent nyit meg.Mondjuk ez várható is volt.De az bosszant,hogy egyik játékot sem nyyitja meg és a videókártya drivert meg ugy egyáltalán egyiket sem érzékeli gép,valszeg az is letörlödött...Mit javasolsz,mit tegyek?
Töltsem le a telepítőket és tegyem ujra ha már minden fontos adatot lementettem vagy keressem meg a register vagy milyen fájlokat,mert játék telepítésnél elvileg olyanokat is felrak magának a gép (csak nem tom hova) és gondolom ezek is letörlödtek,ezért nem nyitja meg a visszanyert játékokat...
Aránylag sok képet zenét és videót visszatudtam nyerni,viszont a szöveges dokumentumok nagy része kínai írásjelekből áll...
Egy utcsó kérdés:
Ha már ugy látom mindent ementettem ami szükséges,érdemes MOST újratenni a windowst,mert már június óta nem volt ujrarakva!
Amúgy köszönöm a segítségedet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Creality Nebula Camera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest