Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfheart
csendes tag
Szia!
Sajnos nekem a 250GB maxtor vinyó mondta fel a szolgálatot!Tele fontos adatokkal!Ha tudsz segíteni,kérlek tedd meg,mert az adatok nagyon fontosak nekem!A Get data back-el is próbálkoztam,de az első lépésig jutottam,ott ezt írta ki I/O Error 'Bad adress mark'Reading sector 128 on HD129.,és hogy akarom e folytatni,ha folytatom,akkor lefut,de nem talál egy fájlt sem!Nem tudom mire képes még ez a program,nagyon nem is értek hozzá,de ha még vissza lehetne hozni vele az adatokat,nagyon örülnék,ha meg nem lehet,akkor mit tegyek!?!Ha tudsz lécci segíts,előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Samsung PM9E1 (9100 Pro) 2TB NVMe Gen5 SSD! 14000-12500MB/s
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest