Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfheart
csendes tag
Szia!
Sajnos nekem a 250GB maxtor vinyó mondta fel a szolgálatot!Tele fontos adatokkal!Ha tudsz segíteni,kérlek tedd meg,mert az adatok nagyon fontosak nekem!A Get data back-el is próbálkoztam,de az első lépésig jutottam,ott ezt írta ki I/O Error 'Bad adress mark'Reading sector 128 on HD129.,és hogy akarom e folytatni,ha folytatom,akkor lefut,de nem talál egy fájlt sem!Nem tudom mire képes még ez a program,nagyon nem is értek hozzá,de ha még vissza lehetne hozni vele az adatokat,nagyon örülnék,ha meg nem lehet,akkor mit tegyek!?!Ha tudsz lécci segíts,előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2TB Western Digital HDD (Enterprise Storage)
- Western Digital 3,5" 5TB HDD (minimális futással)
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest