Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apromacska1
újonc
Sziasztok! Remélem csak átmenetileg, de megfeküdt egy Maxell 32 GB micro SDHC kártyám. (Feltehetően egy megszakadt adatátvitel, vagy más eszközhöz csatlakozás közben törént valami) Jelenleg használni nem lehet, túl vagyok valszeg minden lehetséges élesztésen. Low level format-ot nem engedi, GDB kiakad tőle,(ami elég fura, mert eddig hihetetlen adatállomány mennyiséget tudtam már megmenteni vele) Power Data Recovery-vel adatokat még sikerült leszedni, surface teszt eredménye elég elszomorító, partition wizard látszólag használhatóra formázza, de mégsem látja fent említetteken kívűl semmi.Van-e ötletetek esetleg még amire nem gondoltam és megoldást jelentene, hogy újra működjön. Előre is köszönöm Mindenkinek aki segíteni próbál!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Warhammer 40.000
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Autós kamera eladó
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest