Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Olyan bajban vagyok, hogy kb 1órája leformáztam azt a merevlemezt amit nem szerettem volna!
Rengeteg kép volt a gyerkőcről és egyéb fontos dolgok. Vissza tudom nyerni őket valahogy?
Ha igen és valaki leírná mit tegyek pontosan azt megköszönném.Annyit tudok, hogy kellene egy másik winyó mentésre.
Van egy laptopom ezt összetudom valahogy kötni a géppel, hogy erre mentsen majd?Köszönöm
Üdv
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- Western Digital 3,5" 5TB HDD (minimális futással)
- Micron 3500 2TB M.2 Gen4 nvme SSD 7000-7000MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 08.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest