Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
üzenetére
Szia!
Elhiszem, hogy profik, de sehol nem találok nevet, címet. Árakat sem találtam, tiszta teres fotóik nincsenek. "a beépített jó minőségű tápegység ára és a munkadíj 8400 Ft volt" Melyik táp az amelyik jó minőségű (nem csak működőképes) a munkadíjjal együtt? Nekem is kell!
Itt meg sem találtam a céget.

A fentiek nálunk mind megtalálhatóak. Arról nem is szólva, hogy több kolléga az adatmentésben több mint 20 éve van jelen, a "legfiatalabb" is több mint 10 éve. Szerénységünk miatt ezt a tényt nem reklámozzuk.

Szerk: Ja, és NEM a GDB hibája, ha elcsesztél vele valamit. Leginkább másik fizikai drive-ra célszerű másolni, mert a GDB NEM ír vissza a lemezre, vagyis ha felülírás történt, akkor azt Te okoztad a hibás CÉL drive kiválasztásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gitáros topic
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PlayStation 5
- Temu
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi