Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
#51161344 #1249 üzenetére
Szia!
Elhiszem, hogy profik, de sehol nem találok nevet, címet. Árakat sem találtam, tiszta teres fotóik nincsenek. "a beépített jó minőségű tápegység ára és a munkadíj 8400 Ft volt" Melyik táp az amelyik jó minőségű (nem csak működőképes) a munkadíjjal együtt? Nekem is kell!
Itt meg sem találtam a céget.
A fentiek nálunk mind megtalálhatóak. Arról nem is szólva, hogy több kolléga az adatmentésben több mint 20 éve van jelen, a "legfiatalabb" is több mint 10 éve. Szerénységünk miatt ezt a tényt nem reklámozzuk.
Szerk: Ja, és NEM a GDB hibája, ha elcsesztél vele valamit. Leginkább másik fizikai drive-ra célszerű másolni, mert a GDB NEM ír vissza a lemezre, vagyis ha felülírás történt, akkor azt Te okoztad a hibás CÉL drive kiválasztásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest