Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- talmida: Változások 2. rész
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- gerner1
Aktív témák
-
gerner1
Topikgazda
Igen, láttam én is. Az is, egy helytelenül berögzült "szokásjog" . Sajnos, a többség ott is tévesen ragaszkodik ahhoz .
Érdemes több évre visszamenőleg is megvizsgálni, hogy akkor a SΛMSUNG minek is nevezte már nagyon régen, és azóta is ?
- Néhány példa erre (⇑) a teljesség igénye nélkül :Meddig menjük vissza?... -mert plö:
Galaxy S5 :

Galaxy S7edge (itt is a bal-felső sarok..) :
... nagyítva :
Galaxy S21+ :

Tény, hogy egy ideje a SΛMSUNG, a flagship -eknél már nem jelöli semminek (S22 sorozattól..) sem ezt az üzem-módot, de az, attól még továbbra is
ODIN MODE
... - ahogy az mindig is volt.
* Szóval, lehet azt -már-csakazért-is- : "Download mód" -nak hívni ( ... mert plö: régen is annak hívta "mindenki", & hasonlók...) , de az, attól még továbbra sem lesz az .
Az én megközelítésemben egyébként nem az a probléma, hogy a többség nem annak nevezi ⇒ami a valós gyártó általi megnevezése, mert sajnos pont a szokásjog miatt érti hamarabb a többség, hogy miről van szó. Hanem az, amikor jól láthatóan tájékozatlanul, felületesen, még megrögzötten ragaszkodik is hozzá, akiről éppen szó van.#ODIN_MODE
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gerner1